VERMISTE PERSONEN

Het is erg stressvol om een geliefde te verliezen en niet te weten waar hij of zij zich bevindt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als iemand vermist raakt na een wandeling, een feestje of een andere activiteit. Maar het kan ook voorkomen dat iemand bewust is weggelopen of zelfs ontvoerd is.

Onze vermiste personen onderzoeken zijn gericht op het zo snel mogelijk achterhalen van de locatie van de vermiste persoon, ongeacht de omstandigheden rondom de vermissing. Hieronder volgen enkele voorbeelden van situaties waarin DIFENDI Recherchediensten van grote waarde kan zijn bij het onderzoek naar vermiste personen.

Bij DIFENDI Recherchediensten begrijpen we dat elke vermissingszaak uniek is en vereist een zorgvuldige aanpak. We hebben de kennis, ervaring en middelen om vermiste personen op te sporen en waar mogelijk hereniging te realiseren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met onze expertise, grondige aanpak en vastberadenheid zetten we ons in om vermiste personen op te sporen en de waarheid te achterhalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.