Onderzoek online activiteiten

social media monitoring

Sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Echter kan het ook gebruikt worden om kwaadwillende activiteiten te ontplooien, zoals cyberpesten, identiteitsdiefstal, en andere vormen van cybercriminaliteit. Onze rechercheurs zijn getraind om op een professionele en discrete manier social media te monitoren, of het nu gaat om het monitoren van uw eigen online activiteiten of die van derden, en kunnen indien nodig ingrijpen bij ongewenste activiteiten. 

Online reputatie onderzoek. 

Uw online reputatie is belangrijk en kan grote gevolgen hebben voor uw persoonlijke en professionele leven. Als u zich zorgen maakt over uw online reputatie, of als u slachtoffer bent geworden van smaad of laster op het internet, dan kunnen wij u helpen. Onze rechercheurs zijn ervaren in het opsporen van online reputatieschade, en kunnen helpen om deze schade te herstellen en verdere reputatieschade te voorkomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

DIFENDI Recherchediensten biedt professionele en discrete recherchediensten waarbij onze ervaren rechercheurs op een efficiënte en doeltreffende manier onderzoek doen naar online activiteiten. Wij begrijpen dat dit een gevoelig en delicaat onderwerp kan zijn, en daarom zorgen wij ervoor dat het onderzoek discreet wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over onze diensten of als u een onderzoek wilt starten.