Onterecht ziekteverzuim

DIFENDI Recherchediensten: uw partner in bedrijfsonderzoek naar onterecht ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid.

Onrechtmatig ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid kunnen verschillende vormen aannemen. Bij onrechtmatig ziekteverzuim melden werknemers zich ziek terwijl ze eigenlijk in staat zijn om te werken, of overdrijven ze hun ziekte om langer thuis te kunnen blijven. Bij onrechtmatig arbeidsongeschiktheid gaat het om werknemers die beweren niet te kunnen werken vanwege een medische aandoening, terwijl dit niet het geval is. Deze onrechtmatigheden kunnen aanzienlijke financiële en operationele gevolgen hebben voor uw bedrijf. 

Wij van DIFENDI Recherchediensten zijn ervaren en getraind in het opsporen van onterecht ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid. Wij onderzoeken de zaak grondig en brengen alle relevante informatie en feiten in kaart. Op basis hiervan kunnen wij u adviseren over mogelijke juridische vervolgstappen en manieren om toekomstig verzuim te voorkomen. Door tijdig actie te ondernemen, kunt u de impact hiervan op uw bedrijf minimaliseren.

Voorbeeldsituaties van onterecht ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid:

Wetsartikelen met betrekking tot onterecht ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Er zijn verschillende wetsartikelen die relevant zijn voor gevallen van onterecht ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid binnen een bedrijfscontext. Enkele belangrijke wetsartikelen van het Burgerlijk Wetboek die in dit verband van toepassing kunnen zijn, zijn de volgende.

Bij DIFENDI Recherchediensten begrijpen we dat onterecht ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid schadelijk kunnen zijn voor uw bedrijf. Onze deskundige rechercheurs hebben ervaring in het uitvoeren van bedrijfsonderzoeken naar deze specifieke kwesties en kunnen discreet te werk gaan om het benodigde bewijsmateriaal te verzamelen. We zullen alle relevante informatie, zoals eventuele observaties en andere bewijzen, grondig analyseren om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vertrouw op DIFENDI Recherchediensten om u te helpen onterecht ziekteverzuim en onterechte arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf aan te pakken en de belangen van uw onderneming te beschermen. We staan klaar om u te ondersteunen en de nodige stappen te nemen om dit misbruik tegen te gaan. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.