SCREENING sollicitanten

online reputatie onderzoek

Tegenwoordig is iedereen online aanwezig en kan informatie gemakkelijk gevonden worden. Een online reputatie onderzoek kan helpen om te achterhalen welke informatie over een sollicitant te vinden is op het internet en in hoeverre deze informatie relevant is voor de functie. Zo kunt u als werkgever beter inschatten of iemand past binnen het bedrijf en kunt u eventuele risico’s vermijden.

Achtergrondonderzoek

Als werkgever wilt u natuurlijk weten met wie u te maken heeft voordat u iemand aanneemt. Een achtergrondonderzoek kan daarbij helpen. Hierbij worden de antecedenten, de referenties en diploma’s van een sollicitant gecontroleerd om zo een vollediger beeld te krijgen van de persoon in kwestie. Op die manier kunt u mogelijke risico’s verminderen en een weloverwogen beslissing nemen.

Betrouwbaarheidsonderzoek

Een betrouwbaarheidsonderzoek gaat nog een stap verder dan een achtergrondonderzoek en is van belang voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor hun organisatie. Bij dit onderzoek wordt niet alleen gekeken naar antecedenten, referenties en diploma’s, maar ook naar andere belangrijke factoren die de betrouwbaarheid van een sollicitant kunnen aantonen middels een persoonlijkheidstest, (digitale) integriteitstest, financiële integriteitstest en een persoonlijk interview. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Natuurlijk begrijpen wij dat elke zaak uniek is en specifieke expertise vereist. Wij van DIFENDI Recherchediensten hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om u te voorzien van de best mogelijke oplossingen en resultaten. Wij werken altijd discreet en met de hoogste ethische normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw zaak bij ons in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.