Mystery Guest/Mystery Shopper

DIFENDI Recherchediensten biedt interne onderzoeken voor winkels en (horeca) bedrijven met behulp van Mystery Guests en Mystery Shoppers aan. Door deze dienst kunnen wij u inzicht geven in de manier waarop uw bedrijf of winkel functioneert vanuit het perspectief van de klant.

Interne onderzoeken voor winkels

Onze Mystery Shoppers kunnen uw winkel bezoeken en beoordelen op verschillende aspecten, waaronder klantenservice, productpresentatie en -beschikbaarheid, en de algehele winkelervaring. Met deze informatie kunnen wij u helpen om verbeterpunten te identificeren en uw winkelervaring te optimaliseren.

Interne onderzoeken voor (horeca) bedrijven

Onze Mystery Guests kunnen uw (horeca) bedrijf bezoeken en beoordelen op verschillende aspecten, waaronder klantenservice, communicatie, productkennis, kwaliteit van de aangeboden producten en de algehele ervaring. Met deze informatie kunnen wij u helpen om verbeterpunten te identificeren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

DIFENDI Recherchediensten garandeert de volledige vertrouwelijkheid van deze dienst en zal de verzamelde informatie enkel gebruiken voor het doel van het interne onderzoek.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Mystery Guest/ Mystery Shopper diensten en hoe deze uw bedrijf of winkel kunnen helpen.